Studying in England

I dag har jeg vært på internasjonal dag på NKF i samarbeid med GoStudy. Jeg fikk snakket med en lærer fra skolen jeg har tenkt å gå på i England neste år om alt jeg lurte på og fikk med meg diverse brosjyrer hjem. Det var også presentasjoner av andre skoler fra Australia, USA og Irland.

Jeg har jo allerede tatt en 2-årig utdannelse ved Norges Kreative Fagskole i Stavanger i journalistikk. Planen min var egentlig å reise til Australia i januar 2012, men nå har jeg bestemt meg for å reise til Southampton i England (september 2013) istedenfor. Skolen jeg skal gå på heter Southampton Solent University. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg hvilken retning jeg skal velge, men enten Writing Fashion and Culture eller Magazine Journalism and Feature Writing. Fikk vite av han jeg snakket med fra Solent i dag at de også tilbyr noe som heter Fashion Writing, som er det de kaller for et top-up course. Det vil si at alle studentene som tar dette kurset er nye studenter, og at jeg slipper å begynne i en klasse som allerede har gått sammen i to år. Da er alle studentene like ferske og jeg slipper å bli “the new girl from Norway”.

Accomodation: Jeg har planer om å bo på et studiorom i studentboligene til Liberty Living at Orion´s Point, Southampton. Er fortsatt 1 år til da, men jeg gleder meg allerede!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “Studying in England

  1. Hørtes ut bra ut dette! Heldig du som har funnet ut av dette, har planlagt i grunn hele livet å gå på universitet i USA, men det tar så lang tid å spare opp penger. Og er ganske treig med å få ting gjort :p

    1. Hahaha vet akkurat hva du mener! Jeg skulle jo egentlig til Australia, men en av grunnene til at jeg ikke skal er faktisk fordi jeg ikke har råd! Sparing er ikke min beste side..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s