Getting ready

Woho! Nå har jeg akkurat sjekket inn på SAS flyvningen min for i morgen via SMS. Tenk at om under 24 timer er jeg I London! Jeg har ikke pakket ferdig enda, men har vært og kjøpt litt småting jeg trengte før reisen så nå begynner jeg å bli meget klar. Kjøpte blant annet boken L.A. Candy av Lauren Conrad og gleder meg til å lese den i løpet av turen.

L.A Candy by Lauren Conrad // Body butter og Eye and lip cream by Linda Johansen

Nå må jeg pakke ferdig og rydde rommet mitt. I kveld skal jeg ha jentekveld med Kari så da snakkes vi i morgen når jeg har landet! Ha en strålende lørdag alle sammen! :-)

NB! Må bare informere om at hjemmevoksing av armhulene med Veet wax strips for sensitiv hud ikke er å anbefale. Jeg er blå og rød til månen og har smørt meg inn med aloe vera istedenfor deodorant i dag. Isn´t it ironic!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “Getting ready

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s