Ted Baker Silk Printed Dress

Bilde av kjolen jeg kjøpte i London! Det er faktisk en lang historie hvordan den endte opp i mine armer så her kommer den:

På onsdag var Tim og jeg i Wimbledon. Han skulle ta “Life in the UK” testen på et biblotek der og siden det viste seg å ta litt tid gikk jeg til Elys (en stor butikk eller noe som lignet et lite shoppingsenter) for å slå ihjel litt tid. Da jeg hadde made my way til 3. etasje fikk jeg plutselig øye på en nydelig kjole. Ted Baker Sindee Dress… og DER ringte telefonen min. Tim var ferdig så jeg begynte å rusle tilbake til bibloteket og glemte kjolen. De neste dagene tenkte jeg fortsatt på kjolen, men fikk ikke reist tilbake til Wimbledon. På vei til togstasjonen og flyplassen på fredag ser jeg plutselig et glimt av navnet Ted Baker i sidesynet mitt. “Tim! Ted Baker!” sier jeg, og peker! Tim sier at jeg må komme meg inn i butikken og at vi har nok tid. Jeg springer inn, men ingen kjole. Skuffet som jeg var spurte jeg mannen bak disken etter kjolen bare for å ha gjort det. Han vet ikke hvilken kjole jeg snakker om, men det viser seg at kollegaen hans husker kjolen og slår opp navnet Sindee på dataen. GJETT HVEM SOM HADDE KJOLEN PÅ LAGER? Jeg prøvde den på og ka-ching… slik ble kjolen min!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Ted Baker Silk Printed Dress

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s