Galaxy and Space Prints

Jeg har så sinnsykt lyst på dette skjørtet fra H&M, men det er utsolgt online i størrelsen min. Jeg har spurt etter det i to butikker også, men de har ikke fått det i butikk!

Har bestilt meg disse leggingsene og dette skjørtet fra Ebay. Betalte bare 200 kr for begge plaggene og gleder meg til å få dem i posten! Er så rart hvordan klesstilen min har forandret seg i det siste. I går var det rett før jeg kjøpte en houndstooth kjole, og i dag bestiller jeg galaxe-mønstrede leggings og skjørt… sick!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Galaxy and Space Prints

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s