The perfect job

Verdens beste lillebror og meg

Husker dere stillingsutlysningen som mote- og skjønnhetsjournalist som jeg snakket om? Vel.. jeg har funnet en enda bedre jobb som jeg har KJEMPELYST på!

“Canon Norge har i samarbeid med NATT&DAG og Vixen etablert prosjektet Generasjon-M for dyktige talenter innen foto, journalistikk og blogg”. Jeg sendte inn søknad om trainee stilling med engang jeg fikk mail fra vixen og hadde lest stillingsutlysningen. MY GOSH er det mulig! Ikke bare er det den perfekte jobben, men jeg kan jobbe fra Stavanger!  Krysser fingrene mine og håper jeg er en av de heldige 5 som får være en del av Generasjon M.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

4 thoughts on “The perfect job

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s