Halloween party Make-up

I går hadde jeg en travel dag! først var jeg på trening, så var jeg hos frisøren, og deretter var jeg på kvadrat. Jeg hadde mye som skulle gjøres før vorspiel hos meg klokken 19:00, men kom heldigvis i mål idet gjestene begynte å ringe på dørklokken. Jeg kjøpte vampire fangs (tenner) på Birkemo som jeg støpte på. Brukte over en time for å klare å støpe tennene fast og de satt ikke skikkelig på engang. Ikke akkurat verdt de 300 kr jeg betalte for å si det sånn!

Vi hadde et gøyalt vors med dansing til både gangnam style og dakata, men Beverly var som forventet (veldig trangt og full av gutter som ikke eier respekt for jenter og som tror det er greit å gjøre som de vil). Den bakte poteten min fra potetbakeren var nok en fin avslutning på kvelden og i dag er colaen min beste venn. Hva har dere gjort i helgen? Ha en fin søndag videre :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

6 thoughts on “Halloween party Make-up

  1. Haha, morsomt med blogg… Det var sikkert deg eg så i farta på kvadrat i går da. Tror jeg smilte såvidt til deg fordi jeg trodde jeg kjente deg. :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s