I love lace

Gina Tricot har fått inn kjempemye fint blonde- og pastellfarget undertøy, gjett om jeg er i himmelen! Kjøpte meg denne fine nattkjolen i tillegg til en blondeshorts i 3 forskjellige farger. Hver gang jeg shopper undertøy popper det opp en setning i hodet mitt fra min lillebror på 10 år: “Koffer e det så viktig at undertøyet ska se fint ut? det e jo ingen som ska se det uansett”. Hahaha..så uskyldig. You like?

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “I love lace

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s