Don´t be someones last priority, be their first.

Jeg har ligget for døden i natt, det har i hvert fall kjentes sånn ut! Jeg har nemlig influensa.. og det er ikke av den snille typen. Gilapus lå plutselig utenfor døra mi og snakket til meg da jeg fant ut det var på tide å ta fart opp av senga for å måle feberen min. Hun bestemte seg heldigvis for å vise litt medfølelse for engangsskyld og holdt meg med selskap resten av kvelden. I dag er målet å slappe av og forhåpentligvis bli frisk. God helg alle sammen :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Don´t be someones last priority, be their first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s