Luxy Hair

Luxy Clip-in hair extensions er de beste hair extensionsene i verden. De er billige, utrolig fyldige og har den beste kvaliteten jeg har vært borti! Tro meg jeg har prøvd ut en god del extensions og kan med hånden på hjertet si at disse er de eneste jeg hadde brukt penger på med god samvittighet! Søstrene som driver nettbutikken har blant annet en egen kanal på youtube hvor de legger ut hårtips og interessante videoer. Once you go Luxy, you´ll never go back. Verken Rapunzel of Sweden eller luxushair er i nærheten av så bra som Luxy.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s