never give up on something you want. It´s difficult to wait, but more difficult to regret.

I helgen har jeg bare slappet av siden jeg var syk og er nesten blitt helt fin nå. Kjenner at det fortsatt er litt for mye for meg med store folkemengder og bråk, men feberen har i hvert fall gitt seg. I dag har jeg bare sittet i sofaen med en kopp te og sett serier.

Fikk den fine koppen på bilde i posten i dag. Så den i farten da jeg var i London så måtte jo bare finne den på ebay og bestille den hjem. Jeg har ikke fått i meg så mye mat de siste dagene, men prøver å drikke mye te og vann! Håper alle har hatt en strålende helg :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

6 thoughts on “never give up on something you want. It´s difficult to wait, but more difficult to regret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s