Outfit: Going out

Meg iført lørdagskveldens antrekk. Blondetopp fra Monki.

Sminken min er forresten inspirert av youtube filmen i forrige innlegg og jeg fikk mye skrøyd! Fikk desverre ikke tatt noen bilder av det fordi jeg ikke fant laderen til kamera, men det ble meget bra om jeg må si det selv! Hadde en koselig kveld på byen, men kjenner at jeg begynner å bli meget lei av hele bylivet rett og slett. Håper alle hadde en fantastisk helg i hvert fall! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “Outfit: Going out

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s