I notice everything, I just act like I don´t.

Good morning my lovelies! Å guri malla så herlig det er med helg dere…

I gårkveld passet jeg lillebroren min på 10 år, noe som kun betyr en ting i både mine øyne og hans: CHIPS, COLA, SMÅGODT, FILM og mer CHIPS, COLA og SMÅGODT! Er ikke feil å få handle med mammas lommebok skjønner dere! Nå skal jeg straks på kino med lillebror og se den nye versjonen av “Reisen til julestjernen”. Joakim: “Tror du det blir den nye “Reisen til julestjernen” som vises på julaften i år då?” Filmen er jo akkurat kommet på kino tenker nå jeg, men vi får se! Ha en strålende dag alle sammen! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

7 thoughts on “I notice everything, I just act like I don´t.

  1. Så koselig. :-) Den overskriften kjenner jeg meg forresten veldig godt igjen i – må overse endel ting i heimen vår om man skal beholde sin mentale helse – Haha :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s