Daddy´s little princess

Daddyen min er opprinnelig fra Scotland som dere sikkert allerede har forstått (ergo etternavnet mitt McNeil). Han har bodd i Norge siden han var 17 år og snakker like godt norsk som han snakker engelsk. Han er verdens beste pappa og jeg har alltid vært “daddy´s little princess”.

Jeg var den lille jenta med en liten krøll midt på hode knyttet i en sløyfe da jeg var liten. Den søte lille engelen som viste seg å være frekkere i kjeften enn noen hadde trodd. (Small body, big personality) Jeg var en bestemt liten diva, men også veldig smilende og blid. Jeg synes alltid det var så urettferdig at pappa var så overbeskyttende kun ovenfor meg, men har selvfølgelig en større forståelse for det nå selvom jeg var fast bestemt på at han var ALTFOR streng. Jeg regner med at det var hans måte å vise at han brydde seg LITT FOR MYE om meg på, så får vel bare være glad for det.

En av pappas beste venner synes fortsatt jeg er skummel med tanke på hvordan jeg oppførte meg som liten. Jeg har ikke sett ham på sikkert 10 år da vel og merke og dermed synes jeg det er ganske komisk! Det morsomste jeg vet er når daddy forteller meg historier om folk som har snakket til han om meg. Noen ganger nevner han at noen har sagt de vil spørre meg ut eller syns jeg er pen. Da bare ler han høyt og sier “good luck with that”! Takk for den liksom.

I tillegg har vi jo da de koselige kjøleskapsmagnetene han har gitt meg da!

1: “One day you will find your prince, but your daddy will always be king”.

2: The only man a girl can trust is her daddy”.

Den beste følelsen er å vite at han alltid er her for meg, no matter what!

I love you Daddy :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

4 thoughts on “Daddy´s little princess

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s