Can´t sleep – You´re so far away from me.

Do you think of me before you go to sleep?

Yesterday I received my macbook pro 13″ hard cover case ❤ Love it!

Jeg hadde verdens mest smertefulle trening i går. Gjorde diverse øvelser som jeg egentlig bør gjøre jevnt, men som jeg aldri gjør fordi det gjør vondt! Blant annet endel skulderøvelser (lateral raises, side-arm raises, shoulderpress, standing flyes) som kun inkluderte 1- og 2kgs manualer… (flaut) Det verste er at det er disse øvelsene som faktisk er tyngst for meg å utføre siden jeg har problemer med alt av skuldre, armer, nakke og rygg.

(www.fitsugar.com)

Grunnen til at jeg har begynt å pine meg selv på trening er at jeg er lei av å ha vondt. Jeg har alltid tenkt at dersom kroppen gir beskjed om at det er vondt skal jeg gi meg, men nå tenker jeg at det SKAL gjøre vondt. Selvfølgelig gjør det vondt å knekke opp i problemene, men no pain no gain er det ikke det vi sier? Fra nå av skal jeg kose meg med mine 1- og 2kgs manualer på trening og legge meg ned for å dø av smerte etter hver økt. So not looking forward to it…

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

5 thoughts on “Can´t sleep – You´re so far away from me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s