Spending New Years in London

IMG_9503

(Puter med dyreprint fra Den Franske Landstil) I WANT the she-wolf!

Jeg fikk akkurat verdens beste nyhet! Nevnte for Tim tidligere at jeg hadde sett på flybilletter til London etter jul. Plutselig får jeg en mail av stefaren min, Terje om at hele familien skal til London i romjulen og at jeg skal være igjen litt lenger. Snakk om snill stefar! GLEDE ❤

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “Spending New Years in London

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s