Do more of what makes you happy

IMG_9607blogg

Topp og skjørt Bik Bok

Både mandag og tirsdag sov jeg til 14:00 på dagen. Det er tydelig at jeg trengte søvnen, men det ble ikke akkurat særlig produktive dager utav det. I går var jeg på kvadrat sammen med broren min og daddy, og i dag skal jeg endelig prioritere å rydde rommet mitt ferdig. Jeg har sagt det i to uker nå, men det har bare blitt småplukk her og der. Jeg og Monika ryddet hvert fall i alle smykkene mine og fikk plassert de viktigste tingene i det nye smykkeskrinet mitt. Resten av juggelet ligger på et sølvfat på kommoden og kan forsåvidt bare ligge der til pynt enn så lenge. Jeg liker å tro at det er ikke rot i systemet, men at det har system i rotet.

I dag er det den 12.12.2012 for første og siste gang i løpet av livet.. ganske sykt å tenke på egentlig!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Do more of what makes you happy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s