Christmas times in London

Jeg reiste til London den 27. desember sammen med familien min og ble selv igjen til etter nyttår. Mens familien min var her gjorde vi en del turistting, som f.eks Madame Tussauds, Big Ben, London eye og Oxford Street. Dagene jeg hadde alene med Tim bestod av fersk Starbucks kaffe servert i sengen, kos og god mat!

Winter Wonderland var uten tvil det jeg gledet meg mest til. Det var helt ubeskrivelig stort og dekket store deler av Hyde Park.

IMG_0314_470

IMG_0325_470

IMG_0375_470

IMG_0393_470

IMG_0330_470

Dersom du er i London på vinterstid MÅ du legge av et par timer til å besøke Winter Wonderland. Vi hadde bare en time på oss før jeg måtte avgårde til flyplassen noe som var litt kjipt. Jeg er glad Tim drog meg ut av sengen så jeg fikk sett det i hvert fall.. (nyttårskvelden tok på kan du si!)

IMG_0133_470

Kissing under the “mistletoe” at The Ritz.

Churchill20Arms

(google)

Ellers anbefaler jeg virkelig en pub som heter Churchill Arms som ligger i Notting Hill. På utsiden er puben dekket av blomster som brer seg utover hele bygningen, og må vintertid er blomstene dekket med lys. Inne i puben er taket dekket av gryter mens restauranten (som viste seg å være thai restaurant!!) var pyntet med planter og blomster i både taket og på veggene. Ikke bare er puben fantastisk, men thai maten jeg fikk servert er noe av det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder fordi det var så mørkt ute, men den kan umulig bli oversett.

IMG_0301_470

Og så et barnevennlig bilde fra nyttårskvelden.. Godt Nyttår // Happy New Year! ❤

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “Christmas times in London

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s