Formal Dress

collagedress

Kompisen til Tim skal gifte seg i Mars og jeg er blitt invitert i bryllupet som følge. Siden jeg liker å surfe på nettet og aldri sier nei til nettshopping bestemte jeg meg for å se om jeg fant noe spennende å ha på meg. Jeg er veldig kresen, men kom over denne nydelige kjolen på Ebay etter å ha bladd gjennom alle sidene i søksresultatet.

Den kommer til å bli skreddersydd etter mine egne mål og jeg kan velge akkurat hvilken farge jeg vil ha noe som plutselig gjorde valget en hel del vanskeligere. Jeg synes fargen på bilde var veldig fin, men vurderer også fersken eller lavendel. Hva synes dere?

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

5 thoughts on “Formal Dress

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s