Know that I lead not follow

470_1

God morgen! I dag har jeg faktisk ingen planer bortsett fra treningen i kveld. Jeg har tenkt meg en tur på Amfi Madla om litt, men akkurat nå sitter jeg og fyller ut en slags “søknad” til skolen jeg vil inn på i Southampton til høsten. Jeg forstår egentlig ikke halvparten av tingene jeg må svare på!

English: Good morning! Today I don´t have any plans, except for going to the gym tonight. I´m going to Amfi Madla (a shopping center) later on, but right now I´m filling out an “application” for the school I´m applying for in Southampton this autumn. I don´t really understand half of the things I´m supposed to answer!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Know that I lead not follow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s