My Bedroom

IMG_0468

IMG_0471

IMG_0472

IMG_0465

IMG_0477

God morgen! I dag har jeg fri så nå skal jeg til biltilsynet for å bestille nytt førerkort. Etterpå skal jeg til Elixia for å trene armer og bryst. (Jeg tror det kan være lurt å trene på dagen siden folk har en tendens til å storme treningssenterne etter nyttår) Jeg vil helst unngå å måtte vente på å bruke en manual eller maskin når jeg skal trene.

English: Good morning! Today I have the day off so I´m going to the DMV office to order a new drivers license. Afterwards I´m going to Elixia for some arms and chest training. (I think it may be smart to train during the day as people have a tendency to storm the gym every  new year.) I´d rather not have to wait for my turn to use a dumbbell or machine when I´m training.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “My Bedroom

  1. Så søtt soverom du har. Jeg har så mange fine ideer til alle rom egentlig når vi flytter “but I have to live with a booooy…*sulk sulk*” så jeg får ikke den rosa viljen min hele tiden. Hehe.
    Treningssenter på dagtid er gull verdt. Det merket jeg da jeg var “mellom oppdrag” i høst. Etter kl 08:00 tyntes det kraftig ut, så da var det meg og mannen og alle mammaene som var hjemme i mammapermisjon. :-)

    1. Tusen takk.. det er veldig typisk jenterom jeg har ja :-) Tenker at jeg må få ha det lengst mulig slik at jeg kan roe meg litt ned på rosafargene den dagen jeg faktisk flytter sammen med en gutt! Haha forstår hva du mener.. gi ham et gutterom så kan du bestemme resten ;) Haha!

      Det er herlige tider på treningssenterne ja.. er nesten sånn at man til og med stresser PÅ trening!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s