I want it all, and I want it now

DSC_0596(640)

Jeg savner Sommer – Jeg savner kjæresten min – Jeg savner å kunne spise akkurat hva jeg vil uten å måtte forsikre meg om at det er glutenfritt – Jeg savner å være fri for bekymringer – Jeg savner “i gamle dager” – Jeg savner å være fri som et barn. Hva savner du?

English: I miss summer – I miss my boyfriend – I miss being able to eat whatever I want without having to make sure it´s gluten free – I miss not having to worry about everything – I miss the old days – I miss being free like a child. What do you miss?

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “I want it all, and I want it now

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s