Agonizing Choices

Southampton Solent University

Valgets kvaler. Jeg har kommet til det punktet der jeg må velge hvilken studieretning jeg skal ta bachelorgraden min i. Alternativene mine består av: Multimedia Journalism, Magazine Journalism and Feature Writing eller Writing Fashion and Culture. Jo mer jeg tenker på det, jo mer usikker blir jeg. Instinktet mitt sier mote, men har det seg sånn at jeg virkelig vil bli motejournalist? Jeg føler at det er så mye mer for meg å gjøre.. som for eksempel å åpne min egen klesbutikk eller noe i den duren! Min største drøm har egentlig alltid vært å bli magasinredaktør eller moteredaktør. Det finnes så mange ting jeg virkelig brenner for, hva om jeg velger feil? Det ville hjemsøkt meg resten av livet. Magefølelsen min sier ingenting og jeg hater når det skjer. Jeg vil bare gjøre det som er rett for meg, hva enn det er!

English: I´ve reached the point where I have to decide which undergraduate course I would like to attend for my bachelor. These are my options: Multimedia Journalism, Magazine Journalism and Feature Writing eller Writing Fashion and Culture. The more I think about it, the more insecure i get. Fashion would be my choice of instinct, but do I really want to be a fashion journalist? I feel like there´s so much more for me to do.. like for example open my own clothing store or something! My biggest dream has always been to become a magazine editor or fashion editor. I really enjoy a lot of things, what if I make the wrong choice? It would haunt me for the rest of my life. My gut feeling isn´t telling me anything and I hate it when that happens. I just want to do the right thing for me, whatever that may be!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Agonizing Choices

  1. Vanskelig valg. Jeg slet også med “å velge riktig” da jeg studerte. Og jeg valgte helt feil. Men jeg tror man kan hente seg mye inn i livet igjen. Studiene trenger ikke alltid være alt. Hadde jeg valgt på nytt hadde jeg fulgt hjertet og ikke logikken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s