Every day is a new beginning

IMG_0926

IMG_0924

IMG_0942

I dag føler jeg meg mye bedre! Har nesten ingen smerter i ryggen, men det ser fremdeles ganske voldelig ut. Nå er jeg klar for dagens treningsøkt (armer,bryst) og målet er å klare minst like mye som jeg gjorde i sist uke! I morgen skal jeg til NKF for å møte studieveilederen min fra GO Study og skrive søknaden min til Solent University i England. Gleder meg :-)

English: Today I feel much better! I almost don´t feel any pain in my lower back, but it still looks pretty bad. Now I´m getting ready for today´s training (arms,chest) and my goal is to manage at least as much as I did last week! Tomorrow I´m going to NKF (my old school) to meet my student advisor from GO Study and write my application for Solent University in England. Looking forward to it :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “Every day is a new beginning

  1. Så bra at det kommer seg :-) Savner en skikkelig god treningsøkt, men denne jenta har fått kynnere allerede og blitt bedt om å ta det rolig. Så da blir det ikke så veldig masse trening. :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s