Amore Mio

IMG_1177

… Tim ❤ Happy Valentine`s Day alle sammen! Dagen i dag har vært ganske lang i og med at jeg var på farten i hele går og ikke fikk mer enn 4 timers søvn i natt. I tillegg spiste jeg en av de deilige Red Velvet Cupcakesene vi ga bort til kundene på Amfi Madla i dag. GLUTEN SJOKK! Akkurat nå føler jeg meg bare skikkelig uggen og fjern og gleder meg til å sove.

English: … Tim ❤ Happy Valentine`s Day to all! Today has been a long day. I was busy the whole day yesterday, going from one thing to the next and only had 4 hours of sleep last night. In addition to that I also ate one of the delicious Red Velvet Cupcakes we were giving away to customers at Amfi Madla today. GLUTEN SHOCK! Right now I`m just feeling sick, remote/distant and looking forward to some sleep.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

4 thoughts on “Amore Mio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s