You got mail

IMG_1276

Friday, I´m in love! Jeg fikk 3 pakker i posten i dag, ikke akkurat noe å klage over. Den ene er gaven til besteveninnen min Kari, som hadde bursdag i går, den andre er noen klær jeg har bestilt fra Yesstyle og den grønne boksen er bursdagsgaven min fra Tim ❤ Jeg fikk vite i går at han har kjøpt “Sy om” boken jeg ønsket meg også, men at han bestilte den fra Norge og at han enda ikke har mottatt den. Tenk at jeg blir 24 år i morgen!

English: Friday, I´m in love! I received 3 presents from the post office today so I´m not exactly complaining. The first present is for my best friend Kari for her birthday yesterday, the second one is an order from Yesstyle and the green box is my birthday present from Tim ❤ He also told me yesterday that he´s got me a norwegian book I wanted called “Sy om”, but that he ordered it from Norway and is still waiting for it to arrive. I can`t believe I`ll be 24 years old tomorrow!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “You got mail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s