A good day

IMG_1385

Jeg hadde en fin dag i går som startet på kvadrat sammen med lillebroren min. Vi shoppet litt, spiste sushi (han McDonald´s) og fikk kjøpt lørdagsgodt og nøtter. Etterpå hadde jeg lunsj på Egon i Stavanger sammen med familien min. Det passet meg egentlig ypperlig at de hadde pyntet hele restauranten med ballonger, fikk nemlig litt følelsen av at det var for meg, haha!

IMG_1401

Kvelden nærmet seg så jeg møtte Vilja på Choco Boco. Vi bestilte et par kaloribomber bare fordi det va lørdag og vi kunne (Frappè som inneholdt altfor lite kaffe og varm sjokolade med marshmallows og krem). Jeg bestilte egentlig en smoothie, men ventet på den i en halvtime før jeg fikk beskjed om at personalet hadde ødelagt smoothiemaskinen mens de laget smoothien min.

IMG_1387

Etter kafè daten med Vilja var jeg på kino med Ida. Vi så filmen “Flight” i luksussalen og det var en skikkelig bra film. Kanskje ikke den beste slutten, men fy søren for en dyktig skuespiller Denzel Washington er!

IMG_1386

Takk for alle gratulasjoner, en fin dag og for fantastiske venner og familie. Love you all!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “A good day

    1. Ja, herre! Jeg ventet på smoothien i en halvtime uten ett ord fra personalet. Venninnen min gikk bort for å spørre etter den og først DA informerte de om at de hadde ødelagt smoothie-maskinen mens de laget smoothien min. Er det mulig!? Haha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s