For some moments in life, there are no words.

IMG_1426

Blouse H&M Jeans Bik Bok

Årh, jeg hater å ta bilder innendørs siden jeg ikke har en ekstern blitz eller tilbehøret til å få bildene fine! Noen som har tips til bedre bilder med speilrefleks innendørs? Jeg har et Canon 600D. I tillegg så er det noe jeg ikke helt får til å stemme. Jeg redigerer bildene mine (jpeg filer), og da er de klare, men så når jeg legger dem ut på bloggen så blir de uklare og skurrer. Hvorfor skjer det? MÅ jeg plent bruke raw filer når jeg redigerer eller?

English: I hate taking pictures indoors since I don´t have a flash or the right tool to get a good shot! Does anyone have some advice for what I could do? I have a Canon 600D.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

4 thoughts on “For some moments in life, there are no words.

  1. Nei, det er det jeg ikke har skjønner du! Kanskje det er det som er problemet.. jeg bruker pixlr.com, men bildene ser fine og klare ut helt til jeg legger dem ut på bloggen!

 1. Elsker skjorten din:)
  hmm, så rart. Er usikker på hvordan pixlr.com fungerer, men om det er en “resolution” funksjon der kan du prøve å skru den opp. I f.eks photoshop kan bildene virke fine på skrivebordet ditt, men om du printer eller laster opp så vil det vises at resolution er for lav :)
  – ellers kan det hende pixlr gjøre noe rart med bildene. Prøv å ta et screenshot av bildet du har laget, også laster du opp screenshottet på bloggen istede for filen du lastet ned fra de :)

  http://www.musingsofde.eno

  1. Tusen takk! Det kan godt hende at det er oppløsningen som er lav ja, jeg har faktisk undret på om det var det som var problemet før. Skal kjøpe photoshop når jeg begynner å studere i September, så får vente til des, dersom du ikke tilfeldigvis vet om et annet program jeg kan bruke? :) Pleide bruke photoscape før jeg fikk mac!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s