Customized Collar Stays

IMG_1283

IMG_1282(3)

Siden Tim og jeg skal i bryllup til en av kameratene hans i Mars fikk jeg plutselig for meg at det hadde vært kult å kjøpe noen spesielle “collar stays” (aner ikke hva det heter på norsk) til han. Jeg kom tilfeldigvis over en dame som lager på bestilling og fikk velge hvilken type “finish” jeg ville ha på metallet, hvilken font jeg ville ha og hva som skulle stå skrevet. Genialt!

English: Since Tim and I are attending his friend´s wedding in march, I bought him these customized collar stays on a whim. I “stumbled” across this woman who makes customized collar stays and could choose what kind of finish I wanted the aluminum to be, what font to use, and what messages I wanted to be on them.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “Customized Collar Stays

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s