Pure

IMG_1478_640

IMG_1475_640

Har fått meg en ny favoritt-te nemlig Pure av TogiTea. Liker også veldig godt “green balance”, den smaker nemlig godt i motsetning til annen grønn te jeg har tvunget ned i fortiden. Elsker at all YogiTea kommer med små søte sitater på teposene.. det er utrolig koselig og får meg til å smile for hver kopp med te jeg drikker.

English: I have a new favorite tea flavor, Pure by YogiTea. I also like the “green balance”, it tastes good unlike other green tea I´ve forced myself to drink in the past. I love that the YogiTea has a quote on each teabag label, it makes me smile for every cup of tea I drink.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “Pure

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s