Southampton here I come

Dear Marita-Lynn

Thank you for your application to study at Southampton Solent University. The University is delighted to offer you an unconditional place on year 3 of the course as shown. The start date, duration and fee details are outlined below. Your attention is drawn to the conditions and guidance notes overleaf. (Letter from SSU)

IMG_1347

Woho, jeg er i ekstase! Tenk at jeg kom inn på skolen! (Har vært litt småbekymra skjønner dere). Nå skal jeg straks på trening, og så må jeg på politistasjonen. Jeg må forresten fortelle dere om sushi-opplevelsen min på kvadrat: Jeg er veldig imponert over den ene makien jeg spiste der skjønner dere. Første gangen jeg spiste der syntes jeg ikke sushien var særlig god, men nå er jeg overbevist.. hvert fall når det gjelder makien jeg snakker om. Den bestod av scampi (tror jeg) kremost og avocado, men hadde også en bit med laks på toppen noe som var utrolig godt! En veldig interessant sammensetning jeg ikke har sett før som utfordret mine smakssanser.

Ønsker alle en strålende dag og gleder meg til helg i morgen! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

7 thoughts on “Southampton here I come

  1. Så nice, bodde der ett år selv og tok bacheloren Integrated promotional media ;) Ikke den “peneste” byen, men fantastisk morro der :D Drar innimellom tilbake for å besøke gamle kjente :) Sørg for å få til helgeturer til Bourmouth og bath og slikt. ;)

    http://www.musingsofdee.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s