The wedding

Jeg sitter på toget til Horsham nå i London. Tim reiste til kirken tidligere siden han er en av “the groomsmen” noe som betydde jeg måtte finne veien selv litt senere. Jeg fikk beskjed om å gå opp til kensington high street og ta bussen til Clapham junction noe som var greit nok.. helt til jeg fant ut at jeg manglet strømpebukse og skoene mine ble ødelagt i det jeg tråkket utfor hotelldøren. Jeg fikk panikk og måtte innom nærmeste butikk for å kjøpe sko og strømpebukse. Skoene var dritdyre, men jeg kom meg på en vel seint ute buss og satt på bussen mens jeg tok på meg strømpebukse og nye sko. Rakk selvfølgelig ikke toget jeg skulle ta fra Clapham eller å møte Dan så nå sitter jeg her alene på et tog som skal bytte destinasjon i horsham slik at jeg må av der å bytte til et nytt tog. Jeg dør snart av hjerteinfarkt.. Vil hjem til mamma!

20130309-114118

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “The wedding

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s