Let´s cuddle on a rainy day, watch old movies and make out.

Jeg rakk bryllupsseremonien i går! Idet jeg gikk inn kirkedørene stod bruden klar til å gå, så jeg smatt forbi og fikk en sitteplass på sekundet! Det var en lettelse, spesielt siden det var flere som kom inn etter meg.

I dag hadde Tim og jeg frokost på en helt fantastisk plass som heter Balans på High Street Kensington. Jeg bestilte en “full english breakfast”, mens Tim hadde det samme, men inkludert pannekake med frukt ved siden av. Porsjonene var helt syke, maten var kjempegod og prisen var kun 10 pund per person! Nå har vi en liten siesta før vi skal på middgsbesøk om et par timer. Holder på å lade kameraet og har ikke fått internett tilgang, men flere bilder kommer as soon as i get it!

20130310-154136.jpg

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “Let´s cuddle on a rainy day, watch old movies and make out.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s