Oxford Street

I dag jobbet Tim til klokken 14:00 så da reiste jeg inn til Oxford Circus for å shoppe! Var litt bekymret angående hvordan jeg skulle komme meg dit, men fant et kart over tuben og synes jeg klarte meg ganske bra! Tok tuben fra High Street Kensington til Notting Hill Gate og videre derfra til Oxford Circus. Er så sinnsykt stolt over meg selv at dere aner det ikke, haha! Handlet mest fra favorittbutikken min Miss Selfridge og litt fra Topshop og Primark. Ble nesten litt skuffa over hvor lite jeg fant på Topshop!

20130312-164911 20130312-165353

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

5 thoughts on “Oxford Street

    1. Haha det syns jeg, men det er fordi jeg er vant til å bare følge etter Tim! Jeg syns jeg har klart meg bedre alene enn forventet hvertfall så det er nok ikke så komplisert som jeg har innbilt meg ;)

  1. Haha – husker første gang jeg måtte ta meg rundt i London på egenhånd. Følte meg ikke særlig høy i hatten da, men det gikk jo bra :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s