I love that feeling I get when I wake up in the middle of the night, and I realize you´re still there.

IMG_1876

IMG_1885

God morgen alle sammen! Jeg har sovet skikkelig dårlig i natt.. tror jeg har begynt å stresse over at jeg skal tilbake på jobb i morgen og alt som må gjøres når jeg flyr hjem til Stavanger i kveld. Nå er det rett og slett tid for å pakke kofferten, sjekke ut av hotellet og forlate High Street Kensington. Jeg skal straks på frokost/lunsj til Anne og Eoghan i Wandsworth Town, noe som passer meg ypperlig siden jeg er holsulten! Ønsker alle en strålende dag! See you soon Stavanger :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

4 thoughts on “I love that feeling I get when I wake up in the middle of the night, and I realize you´re still there.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s