I love my new Levi´s 501

IMG_2003

IMG_1999

IMG_1998

Jeg bestilte dette paret med Levi´s 501 cut off shorts fra Etsy.com. Jeg bestilte W28 fordi jeg ønsket dem litt store, men det var alikevel så vidt jeg fikk dem på. Jeg har aldri hatt Levi´s shorts før, men er egentlig en W26, så anbefaler alle å kjøpe MINST 2 størrelser større enn det de bruker til vanlig. Fy søren så fine de er!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

4 thoughts on “I love my new Levi´s 501

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s