Pink Friday

bilde-3

“You there, Friday! Welcome back you sexy son of a bitch! We´ve been looking for you since monday!” – Som min kjære venninne så fint postet på instagram tidligere. Endelig helg! Jeg er supersliten fra barnehagejobbing i dag. Var en tur på Holmen Bar i går sammen med søsteren min og danset salsa. Det ble endel senere enn jeg hadde planlagt, men jeg overlevde dagen på jobb selvom det var mye bæring og løfting. Ryggen min har ikke hatt det så godt etter at jeg begynte å jobbe i barnehage, men den overlever sålenge jeg har helgene å komme meg på. Helgen min består av litt trening, men hovedfokuset er total avslapning og restitusjon. Neste uke i barnehagen har vi HMS uke og feirer dette i form av forskjellige tema hver dag. Sprø på håret dagen, bakvendt dagen og rosa/rød dagen er bare noe av det vi har funnet på så det kan bli spennende å se hvordan det utarter seg. I tillegg har vi fått tildelt hver sin “hemmelige venn” på jobb, så det blir spennende å se om jeg plutselig oppdager en liten gave eller et fint kort på pauserommet i løpet av uken fra en såkalt “hemmelig beundrer”. God helg alle sammen! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s