Norway Nails

collage_lynnderella

Fant disse utrolig søte neglelakkene da jeg søkte gjennom databasen på Ebay.com etter en neglelakk fra Butter. Jeg lite spesielt godt labelen med håndskrift, kallenavnene på neglelakkene og ikke minst de fine fargene. Lynndella, som er navnet på neglelakken er importert fra Statene, håndlaget og kan kjøpes HER. Check it out! Synes spesielt den ene neglelakken som heter “Fifty Shades Of May-be” hadde et veldig interessant navn i og med at alle leser Fifty Shades bøkene for tiden. Eneste ulempen er at de koster litt, men det må man jo nesten regne med når de er håndlaget og one of a kind.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s