My Exercises

Jeg har kopiert dette innlegget fra den gamle bloggen min siden det er endel folk som har spurt hvordan jeg trener. God søndag alle sammen! Jeg ble inspirert av Anine Kristin til å skrive dette innlegget, hun har en utrolig inspirerende blogg!

Som dere sikkert har fått med dere så trener jeg mest mulig styrketrening. Jeg sliter med det omvendte av folk flest, nemlig å spise de 1900 kaloriene kroppen min forbrenner til dagen i tillegg til kaloriene jeg forbrenner de dagene jeg trener. Målet mitt er å legge på meg 6 kg muskler og forbrenne 1 kg fett i følge sist bodyanalyse test jeg tok. Jeg var i tillegg underernært på kalsium og vann, men det er jeg nok fortsatt.

Treningen min deler jeg for øyeblikket inn i 3 dager; Armer og bryst, Mage/rygg og rompe/lår. (Det hender at jeg går på dansetimer eller yoga også, men dette er bare standardmalen) Det hender også at jeg kutter ut den siste økten siden hovedfokuset mitt er på overkroppen og jeg egentlig ikke trenger å trene underkroppen takk til gode gener.

Armer og bryst

1534610-9-1349010253462

Armer: Bicepscurl, Liggende enarms triceps press, Triceps pushdown i maskin, Armhevinger (Push ups).

Bryst: Flyes i maskin, Benkpress med manualer, Flyes med manualer.

Mage og rygg

1534610-11-1349010295308

Mage: Liggende bein- og hofteløft på benk, Siderotasjon med medisinball, Sit-Ups 90 grader, Glute bridge.

Rygg: Nedtrekk både foran og bak i maskin, Katten, DiagonalløftRygghevMarkløft (trener hele kroppen).

Rompe og lår

1534610-9-1349010317412

Knebøy med medisinball (squats), Utfall på step, Markløft, Hip thrust og en øvelse med maskin som jeg ikke finner bilde av.

Grunnen til at jeg trener mest styrke er fordi jeg sliter veldig med muskelstivhet, spenninger i skuldre og nakke og diverse andre ting. Å løpe gjør vondt under clavicula (kragebenet) og jeg sliter med å puste. Det gjør også vondt dersom jeg anstrenger meg for mye eller løfter for tunge vekter. Det eneste jeg kan gjøre er å gjøre så godt jeg kan!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “My Exercises

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s