I knew you were trouble when you walked in.

IMG_2079

Dr.Denim “Plenty” High Wasted Skinny Jeans Carlings Knitted Scarf H&M

I dag hadde vi “Pink wednesday” i barnehagen og dermed måtte alle kle seg i rosa eller rødt. Jeg hadde på meg en rosa genser, hårbøyle med rosa sløyfe, rosa sokker og rosa neglelakk. Fant ut i morges (da jeg ikke fant noe å ha på meg) at jeg ikke har så mye rosa alikevel. Hadde forresten en gal pusekatt som sprang rundt helt fanatisk i morges og mjauet som om hun lå for døden. Jeg tenkte at hun vanligvis alltid maser om morgenen, men at det var såpass drøyt at jeg kanskje burde se hva som foregikk. Cruella som jeg definitivt kaller henne i dag hadde drept en fugl som hun hadde tatt med seg hjem til mamma for å vise hvor flink hun var. Stolteste katten jeg har sett i hvertfall, ja guri så flink! #Denfølelsen der du absolutt ikke synes pus har vært flink, men prøver alt du kan for å få henne til å tro at du er veldig entusiastisk og glad når du forteller henne hvor flink hun har vært. Nå skal jeg spise nachos og se siste episode av “The Following” som jeg lasted ned i går. Siden alle de andre seriene jeg ser har pause vurderer jeg å laste ned “The Carrie Diaries” i tillegg. Noen som har følgt med på den og vet om den er bra?

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

4 thoughts on “I knew you were trouble when you walked in.

  1. Tenker å få tak i noen serier fremover, for nå blir det senga for alle pengene fremover tør jeg påstå, så kanskje jeg og skal prøve meg på “The Carrie Diaries”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s