Just one big hug, please.

IMG_2091

Urh, jeg er glad det er helg i morgen. Spiste noe som inneholdt gluten i går uten at jeg var klar over det og har hatt vondt i magen siden. Magekramper bare av å stå oppreist, og det kjennes opp gjennom hele spiserøret. Hvis jeg klemmer på magen kjennes det ut som jeg har sår i den, men så tenker jeg at det har jeg jo! Det verste er at jeg har mye mageproblemer selvom jeg spiser glutenfritt også.. det er en evig irriterende og smertefull sirkel som aldri ser ut til å gi seg uansett hva jeg gjør. Jeg forstår liksom ikke helt hvorfor den har det så fælt heller.. jeg får det ikke til å gå opp! Ligger i fosterstilling på sofaen nå og håper det går over til i morgen. Det verste som finnes er å legge seg å sove når du vet at du bare ligger å vrir deg i søvne fordi kroppen vet den har vondt. Where is the love?

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s