Tapas

IMG_2094

IMG_2098

IMG_2101

IMG_2103

IMG_2104

I går etter jobb var jeg i full gang med tapasmatlaging til festen jeg skulle på til Kine senere på kvelden. Sweet chili og hvitløksmarinerte scampi og fylte squash stod på menyen. Var første gangen jeg laget fylte squash så var ganske skeptisk, men jeg ble veldig positivt overrasket over hvor enkelt det var å lage og hvor godt det smakte. På festen var det utrolig mye god mat og jeg tror de fleste spiste mer enn de egentlig klarte for å si det sånn. I kveld skal jeg passe lillebroren min, spise kinamat og se film. Lenge leve helg!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Tapas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s