PINK HAIR

collage_pink

I WANT PINK HAIR! Seriøst.. dere aner ikke hvor lenge dette har vært en av mine store drømmer! Forstår ikke hvorfor jeg ikke farget det rosa før jeg gikk fra blondine til brunette. Å bleke håret mitt igjen er ikke et alternativ, men jeg har funnet en løsning. Vurderer å ta hairtalk hair extensions i håret, bleke tuppene og farge dem rosa! Now wouldn´t THAT be awesome!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

4 thoughts on “PINK HAIR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s