Baby Blue Jacket

IMG_2165 IMG_2166

New PU Leather jacket Cubus

I dag har jeg klippet håret hos frisøren, shoppet litt vel mye, ryddet soveromsgolvet mitt for klær og bleket tennene. Jeg har litt vel mye klær når soveromsgolvet må ryddes inn i skapet som er overfylt for å få “plass” til mine nye innkjøp. Det er faktisk allerede overfylt, så det kan bli vanskelig å fortsette shoppingen når golvet må brukes som klesskap. Jeg trenger et walk-in-closet! Når det kommer til jakker så hater jeg faktisk å kjøpe jakker! Jeg har fått så innmari store muskler på armene, pumpet triceps og biceps noe som gjør at jakken alltid er for stram opperst på armen og for stor rundt midjen. Haha.. det er ganske komisk at JEG har for store armer! Prøver jeg en større jakke bli den bedre i armene, men da henger den jo bare og slenger ellers.. not good.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “Baby Blue Jacket

  1. Hehe, kjenner til “klær på gulvet”-fenomenet fra tidligere :p Har heldigvis blitt litt flinkere nå, men det henger sammen med at jeg er flinkere til å sortere bort klær som ikke blir brukt. Jakken var kjempefin btw ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s