Forget all the reasons why it won´t work, and believe the one reason why it will.

bilde-2

Top H&M Blazer Primark

Nå har jeg akkurat vært på China House i byen og hatt en koselig familiemiddag. Kinesisk Pepperbiff er jo min standard rett hver gang jeg går der, men ser ikke vitsen i å prøve noe nytt når den er så god som den er!

I morgen skal vi alle tilbake på jobb og snart er vi i mai måned! I mai får jeg besøk av min kjære og vi har masse helligdager, blant annet 17. mai! Jeg håper virkelig at 17. mai været slår litt bedre an i år enn det gjorde i fjor da det høljet ned og bunaden føltes tyngre enn alle treningsøktene jeg hadde hatt tilsammen. Håper alle har hatt en strålende helg!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Forget all the reasons why it won´t work, and believe the one reason why it will.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s