NEW IN: Pastel Pink Shoes

gojane_2260_694570202

From GoJane

Det har vært en travel uke på jobb i barnehagen, men den har likevel gått ganske fort! I morgen er det fredag (T.G.I.F) og på tide med helg igjen! Jeg har fått trent ganske mye denne uken og selvom jeg var skeptisk til noen av de nye øvelsene mine har jeg allerede fått nye favoritter. Var så støl på onsdag at jeg såvidt klarte å stå oppreist fordi det føltes ut som beina skulle svikte.. haha! Kjøpte meg nye kleshengere i går i håp om at jeg kan få presset LITT flere plagg på de allerede overfylte klesstativene mine, men jeg er skeptisk til om det kommer til å gå. Ønsker alle en fantastisk torsdag!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s