My room may be a mess, but I know where everything is.

IMG_2191

I går var jeg så trøtt at jeg sluknet i to timer etter jobb. Da jeg endelig våknet var det tid for taco og Iron Man 3 på kino! Nå skal jeg straks på cafè med Ida og senere skal jeg hente min kjære mamma på flyplassen.

Mamma er jo så søt.. fikk en tekstmelding av henne der hun skrev: “Hei, har du lyst på ei veska? Har sett ei fine sommerveska i pastellfarger med rosa og lysegule detaljer. P.S! Klare ikje senda bilde”. Hun kjenner meg så godt at det egentlig var et retorisk spørsmål. Snille mamma

Elsker at vi endelig har sol i Stavanger etter en uke med regn og innetid i barnehagen. God helg!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s