All eyes on me

IMG_9857

“Fort deg å ta bilde, naboen holder på å parkere og stirrer på oss!”

collage_2

Torsdag fikk jeg besøk av Monika fra Oslo! Det er sikkert ett år siden jeg har sett henne så det skulle bare mangle at vi danset på Holmen hele kvelden slik at jeg kunne stå opp tidlig å dø på jobb dagen etter. Fredag var været helt forferdelig og vi hadde planer om å gå på “Cinco de mayo” weekend på ittepå nattklubb. Vi forventet selvfølgelig at det var salsadansing på planen, men siden Ittepå tydeligvis ikke vet hva feiringen dreier seg om ble vi skuffet og gikk hjem. Godt under dyna med “The Carrie Diaries” på skjermen sovnet jeg sittende mens Monika satt å lo av serien som stod på.

I dag drog Monika til søsteren sin i Sandnes siden tantungen hennes skal konfirmeres i morgen. Jeg fikk shoppet litt på kvadrat og byttet en bukse på H&M som utvidet seg til en størrelse 40 på TO timer første gang jeg brukte den. I kveld skal jeg bare slappe av hjemme sammen med familien og forhåpentligvis samle litt krefter til en ny jobbuke på mandag. God helg alle sammen! :D

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s