Keep Calm and have some tea

IMG_2201

I dag har jeg sovet lenge, sett noen episoder av Glee og kost meg med yndlingsteen min “Pure”. Nå skal jeg straks på trening siden jeg ikke har trent siden tirsdag! I morgen er det en ny uke med nye muligheter og førstkommende fredag reiser mamma, lillebror og meg til Oslo for å se Idol finalen live!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s