Let`s travel the world

IMG_2218(2)

Jeg er så glad! Det har vært så mye frem og tilbake angående sommerferien og mye stress fra min side, men nå har Tim og jeg endelig fått bestilt turen vår til Firenze i sommer! Italia har vært et av mine “must” reisemål lenge, eller rettere sagt Venice, og nå kan jeg endelig få krysset den av listen min. Det er selvfølgelig et pluss at jeg har med meg en herlig mann som kan oppfylle alle de romantiske filmscenene jeg har i hodet mitt. Hvis noen spør så sa jeg ikke akkurat det! 

Jeg har som sagt vært litt stresset når det kommer til sommerferien fordi det har vært så mye frem og tilbake at jeg ikke trodde det skulle bli noe av. Nå kan jeg faktisk senke skuldrene, lene meg tilbake og kjenne sommerfuglene i magen mens jeg hopper av glede på innsiden. Better things are coming!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

4 thoughts on “Let`s travel the world

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s