Never give up on something you really want. It´s difficult to wait, but more difficult to regret.

IMG_9893 kopi

I dag har jeg jobbet og vært på et “pre departure” møte med gostudy på NKF. Etter møtet bestemte jeg meg for å sjekke ut leiemarkedet i Southampton og synes egentlig det hele virker håpløst. Den eneste leiligheten som så fin og overkommelig ut kostet 200£ per uke! I tillegg kommer strøm, vann og internett utenom på ca 200£ per måned. At de norske studentene lever som konger på lånekassens penger som studieveilederen min sa er i hvertfall totalt bullshit!

Akkurat nå bør jeg egentlig fokusere tankene mine på å komme meg opp av sofaen på trening, men etter en lang dag ute i regnet frister det lite. Jeg har mest lyst å krølle meg sammen under dyna med macen og den nyeste episoden av 90210 så da gjør jeg nemlig det!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Never give up on something you really want. It´s difficult to wait, but more difficult to regret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s